Hvem jeg er

Mit navn er Nadja Holm Nielsen, i en god alder af 41 år har jeg uddannet mig til kropsterapeut.

Jeg er uddannet kok, men fik fødevare allergi på mine hænder og måtte stoppe.

Jeg har arbejdet i løbebutik hvor jeg analyserede løbeteknikker og vejledet i valg af løbesko og udstyr.

Da jeg som atlet og tidligere håndboldspiller kender til træningsstress på kroppen. Kan jeg se med den udvikling, der generelt er i vores hverdag, så bliver presset kun større og større både i hverdagen og i træning.

Stress både på arbejde og hjemmefronten bliver også en mere og større faktor i alles hverdag.

Det er her jeg gerne vil gøre en forskel, fordi man kan godt få behandling indenfor fysioterapi og kop/nåle, men mange gange er der et behov for at der bliver arbejdet med det psykiske også.

forskellen ved mine behandlinger vil være på tværs af min erfaringer med kost, træning, behandling og restitution, samt at fungere i hverdagen som jo kan være svært for alle.

BENEFITS


Super effektivt!


Jeg besøgte ----, da jeg i ca. 1,5 år har haft problemer med min ryg. ---- kunne efter meget kort tid under første session, komme med en konkret problematik omkring min stå stilling som er med årsag til mine kontinuerlige rygproblemer. Det er nyt for mig, til trods for at jeg igennem 1,5 år været igennem 3 behandlingsforløb hos både kiropraktor samt fysioterapeut og løbende fået massage behandlinger. – Alle uden nævneværdig bedring.
Jeg har nu, efter blot 2 behandlinger hos ----, oplevet en markant fremgang og er i den bedste tilstand jeg har oplevet i 1,5 år.
---- kigger på det ” hele menneske ” og exceptionel god til at få afgrænset / behandlet det der er årsag til ens problemstillinger. Jeg kan give ---- de varmeste anbefalinger.

- Martin

                  Jeg har aldrig oplevet noget lignende

                 

                  Jeg søgte behandling for en                                      skulderskade som jeg længe havde døjet med. Jeg havde før prøvet kiropraktor og også andre behandlere – men uden større succes. De første behandlinger fra --- var det meget effektfulde. Masser af psykiske spændinger og stress blev forløst og kroppen kom tilbage i balance. Det var en stærk og anderledes oplevelse, både på det fysiske og psykiske plan – og jeg havde slet ikke forventet at reagere så stærkt. Men effekten var stort velvære, lettere ved at trække vejret og mærke sig selv. Efter 3. gang forsvandt skuldersmerten på nærmest magisk vis!
--- er en Totum behandler, som er super kompetent, klar, nøgtern og indfølende på en behagelig måde. Og det gør at man tør slippe paraderne, så behandlingen for alvor kan få fat. – Så en stor anbefaling her fra!

- Susanne