Hypnose Terapi

Hypnose


Som RTT®-terapeut er jeg udstyret med en række teknikker og værktøjer, som er afgørende for dit gennembrud, ikke kun når det handler om at lære dig, hvordan du kommunikerer med dit underbevidste sind, men også fordi du får direkte adgang til og kan "reparere" de traumer og blokeringer, der måtte være der.


Der er noget, der holder dig tilbage, når det handler om at tage action på tingene, nå dine mål og få det, som du vil have. Du kan bare ikke finde ud af, hvad det er ...


Måske har du deltaget i en lang række kurser, læst de rigtige bøger, gået i terapi og har fået i massevis af gode råd fra adskillige dygtige rådgivere. Det hele giver så meget mening og du ved godt, hvad du vil og skal, men du bliver ved med at spænde ben for dig selv og kommer ikke derhen, hvor du gerne vil være.


Du er begyndt at tænke, at du sikkert ikke har det, der skal til og at det er meningen, at du ikke skal lykkes, så måske du bare skal opgive ...


Du ville ønske, du kunne være fri. Fri fra negative, selvkritiske tanker. Fri fra tristhed. Fri fra dårlige oplevelser i fortiden. Fri fra skyldfølelse. Fri fra frygten for at blive bedømt. Fri for at sammenligne dig med andre. Fri til at tro på dig selv.


Tag en dyb indånding, for jeg har gode nyheder. Alle de mennesker jeg har arbejdet med, har knoklet med de samme udfordringer. Mig selv inklusiv.


Jeg ved, hvordan det er at bøvle med de samme gamle kvaler og desperat stille sig selv spørgsmålet: "Hvordan kommer jeg ud af den her tilstand?" At føle at NU har du løsningen, men der er noget, der blokerer det. At ødelægge din egen fremgang fordi du inderst inde ikke føler, du fortjener det. At sammenligne dig selv med andre, der allerede er der, hvor du gerne vil være.


Det behøver ikke at være en kamp. Det behøver ikke at tage dig årevis og en masse unødvendige omveje, at nå hen hvor du ønsker dig.

Jeg kan hjælpe dig!

Årsagen til at du ikke er, hvor du gerne vil være, er at du har glemt at arbejde på den vigtigste brik i puslespillet ... DIG SELV!


Det som mange ikke forstår, er at vores succes afgøres af VORES INDRE SELV; vores tanker, vores overbevisninger, vores frygt og tvivl.  Når først dit selvværd, din selvtillid og din tro på dig selv er på plads indeni, bliver du ustoppelig!


Hypnose Terapi

Er baseret på neurovidenskab og kombinerer det bedste fra forskellige terapi-grene herunder hypnose, psykoterapi, NLP og CBT (Cognitive behavioural therapy).

RTT® er en særlig effektiv super-terapi, som giver hurtige resultater ved at gå til kernen i det, der ligger bag dine udfordringer og derefter frigøre det.

Andre terapi-former behandler ofte kun symptomerne og prøver at ændre din adfærd uden at hele det, der reelt har udløst problemet i første omgang. 


Gennem hypnose går vi ned i din underbevidsthed, hvor vi kan finde frem til og frigøre de overbevisninger, der blokerer dig. Hermed bliver du i stand til hurtigt og effektivt at skabe de ændringer, du søger.

Når først grund-problemet er fundet og helet, "genstarter" vi dit sind og giver det nye stærke, positive tanker.

Når vi er udfordret ønsker vi hurtig og effektiv hjælp. Det er det RTT® kan levere. Modsat samtale-terapi, som ofte kan vare i årevis, så kan en enkelt RTT session ofte løse problemet*.

Hvis du er klar til en powerfuld forvandling, så er du det helt rigtige sted.

* Normalt har du kun brug for en RTT-session, men vi er alle unikke og alt efter dit problems størrelse kan det være, at du har brug for endnu en eller to sessioner mere. Udfordringer som vægttab, depression og angst kan kræve flere sessioner.


Sådan kan jeg hjælpe dig

Jeg oplevede selv en kæmpe forandring efter jeg lærte Rapid Transformational Terapi® og kombinerede det med min kropsterapi.


Herunder kan du se nogle af de mest populære udviklingsmuligheder, jeg kan tilbyde dig, så du ved hvilken forandringer der kan være.

Finde frem til de underliggende tankemønstre, der bliver ved med at bremse dig og endelig give slip på dem?

Føle dig rigtig godt tilpas når du kigger dig i spejlet med dit nyfundne selvværd, der spreder sig til ud på alle områder af dit liv?

Endelig kunne frigøre dig fra den selvødelæggende kamp, der holder dig tilbage fra den glade tilværelse, du fortjener?

Være fri for frygten om hvad andre tænker og mener om dig og mærke, hvordan din selvtillid bare vokser?

Hele dine barndoms-sår og virkelig elske dig selv?

Føle dig forstået, støttet og hjulpet i din proces med et intensivt og personligt tilpasset Rapid Transformational Terapi- og coachingforløb med mig?

Rapid Transformational Terapi kombineret med selvkærlighed er hemmeligheden bag min egen og mine klienters succes. I Rapid Transformational Terapi arbejder vi med det ubevidste sind ved hjælp af hypnose for at finde frem til de dybe barndomsminder, der påvirker dig og gøre dig fri fra dem.


Nogle af de områder hvor Hypnose gør stor gavn:

- Afhænighed

- Offentlig tale

- Nerver

- Angst

- Frygt

- Stress

- Forbier

- Panik Anfald

- Fertelitets problemer

- Spiseproblemer

- Anoreksi/ Bulimi

- Depression

- Selvværd

- Overspringshandlinger

- Præstationsproblemer sportsligt

- Søvn problemer